Avaa tili ja talleta – saat Jorma Vuoksenmaan himoitun vedonlyöntioppaan

Jorma Vuoksenmaan

Unibet tarjoaa Laitataklauksen kautta tilin avanneille ja tallettaneille asiakkaille kaupan päälle myös Jorma Vuoksenmaan vedonlyöntioppaan.

Pelaajalta pelaajille on opas vedonlyöntiin. Kirjasta löydät vinkit ja ohjeet pelaamiseen ja voit nyt kuitata itsellesi tällaisen oopuksen todella helposti.

Rekisteröidy asiakkaaksi ja tee vähintään 20 € talletus, niin saat kirjan kaupan päälle aivan kotiovellesi. Tätä haluttua ja odotettua kirjaa on painettu nyt rajallinen määrä lisää ja kampanja on voimassa 28.2.2018. asti.

Jorma Vuoksenmaan kirja on mukavaa ja antoisaa luettavaa kaikille urheilusta ja vedonlyönnistä kiinnostuneille. Kirja tarjoaa ainutlaatuiset ohjeet parempaan pelaamiseen niin vedonlyönnin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

HUOM! Kampanja on voimassa vain Laitataklauksen kautta tilin avanneille ja sen lunastaminen tapahtuu alla olevia linkkejä hyödyntämällä. Tarjous ei siis ole voimassa esimerkiksi mainosbannereiden tai minkään muun kautta.

Miten saat Jorma Vuoksenmaan kirjan?

  1. Avaa pelitili ja osallistu kampanjaan TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Talleta 20€ tai enemmän – kaupan päälle tulee Vuoksenmaan uusi kirja. Talletussumma on kierrätettävä eli pelattava läpi vähintään kerran.
  3. Talletusta ei voi jakaa osiin, vaan heti ensimmäisellä kerralla on talletettava vähintään 20€.
  4. Kirja lähetetään postitse noin seitsemän päivän kuluessa kampanjan päättymisestä.
  5. Kirja lähetetään pelitilillä ilmoitettuun osoitteeseen.

KERTOIMIIN!