VIDEO: Otso Rantakari sai käytösrangaistuksen – osuiko päähän?

Tapparan Otso Rantakari sai eilisessä kamppailussa kymmenen minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Tapparan Otso Rantakari sai eilisessä kamppailussa kymmenen minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Otso Rantakari sai eilisessä finaalissa rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Moni on kuitenkin sitä mieltä, että rangaistus ei mennyt oikein.

Tappara ja Kärpät kohtasivat toisensa eilen kauden ensimmäisessä Liiga-finaalissa Oulussa. Kotijoukkue vei homman nimiinsä lukemin 3-0, minkä myötä oululaiset ovat askeleen lähempänä ensimmäistä mestaruuttaan sitten kevään 2015.

Kamppailussa nähtiin kuitenkin valtavasti puhetta aiheuttanut hetki, kun Tapparan Otso Rantakari ja Kärppien Miska Humaloja törmäsivät toisiinsa. Rantakari sai tilanteesta lopulta 2+10 rangaistuksen, jonka syynä oli päähän kohdistunut taklaus.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Kyseinen hetki aiheutti jääkiekkoihmisten keskuudessa valtavasti puhetta, sillä moni koki, että rangaistus meni täysin vihkoon. Videokuvien perusteella nimittäin vaikuttaa siltä, että pelaajien kypärät kolahtavat tilanteessa yhteen.

Tuomarien päätös ei saanut moneltakaan kiekkoihmiseltä siunausta, mutta kurinpitodelegaatio on ottanut asian joka tapauksessa käsittelyyn. Liiga kertoi asiasta omalla Twitter-tilillään. Itse tilanteen voit katsoa alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös: