VIDEO: Missasitko tämän? Ottawa Senators nöyryytti rajusti Detroitia alivoimalla

Ottawa Senators kohtasi viime viikon keskiviikkona Detroit Red Wingsin. Vaikka Senators hävisi ottelun 2-1 ja., vei se nimiinsä ainakin yhden taistelun.

Olkoonkin, että Ottawa Senatorsin kausi ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti. Vielä viime keväänä se oli yhden maalin päässä Stanley Cupin finaaleista, mutta tällä hetkellä se majailee Itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä, sillä kanadalaisseuran alla majailee ainoastaan Buffalo Sabres.

Viime viikon keskiviikkona se kuitenkin näytti parasta osaamistaan, kun se kohtasi Detroit Red Wingsin. Toki itse ottelu päättyi Red Wingsin 2-1-jatkoaikavoittoon, mutta Senators vei kamppailussa yhden suuren erävoiton.

Senators nimittäin saattoi pelata koko NHL-kauden parasta alivoimaa. Kaikki alkoi siitä, kun Red Wings aloitti oman ylivoimansa, mutta heti kättelyssä punasiivet otti rangaistuksen, mutta Senators ei halunnutkaan luopua hevillä kiekosta siirretyn jäähyn aikana.

Täten Senators piti kiekkoa pitkälti toista minuuttia, ja kulutti Red Wingsin ylivoiman tyystin loppuun. Toki, jos Red Wings olisi koskenut kiekkoon, olisi ylivoima tullut jo tällä tavoin päätökseensä, mutta Senators sai kulutettua kellosta niin paljon aikaa, että se pääsi aloittamaan lähes suoraan oman ylivoimansa.

Alla olevan videon onkin oltava NHL-kauden yksi parhaimmista alivoimista. Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Lisää jääkiekkoaiheisia videoita löydät TÄMÄN linkin kautta.