Otto Koivula on todellinen NHL-tietäjä – voitti koko HockeyGM-pelin

Otto Koivula on ollut viime aikoina todella kovassa vireessä.
Otto Koivula on ollut viime aikoina todella kovassa vireessä.

Otto Koivula teki maaliskuussa tulokassopimuksen New York Islandersin kanssa. Hänen NHL-tietämyksensä on kovalla tasolla, sillä hän voitti koko HockeyGM:n

HockeyGM on NHL:ään liittyvä manageripeli, jossa managerit saavat ostaa itselleen NHL-pelaajia. Pisteitä jaetaan monista eri kategorioista ja voittaja on se, jolla on jakson päätteeksi eniten pisteitä hallussaan.

Peli vaatii siis aikaa, ajatusta sekä taitoa, ja sillä onkin fanaattinen pelaajakunta. Aamulla tuloksien järkeen tarkastellaan heti sitä, kuinka oma joukkue menestyi ja kuinka paljon kukakin keräsi pisteitä.

Nyt on selvinnyt, että vastikään tulokassopimuksen New York Islandersin kanssa solminut Otto Koivula on vienyt koko roskan nimiinsä. Koivula nappasi voiton viidennestä jaksosta, joka oli siis runkosarjan viimeinen.

ÄLÄ UNOHDA:
NHL Playoffs -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

– Voitto maistuu tosi hyvälle. Aina olen halunnut voittaa HockeyGM:n. Pari kertaa olen ollut tosi lähellä, mutta en vielä aivan kärkisijoilla, Otto Koivula kertasi Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Jakso alkoi tosi hyvin. Sain 125 pistettä heti ensimmäisellä kierroksella. Vaihdot kuluivat tasaisesti, kun hankin lisävaihdot vasta jakson lopulla. Se on ollut toimiva taktiikka.

Koivula vei homman nimiinsä lähes tyylitellen, sillä hän keräsi 75 pistettä enemmän kuin kukaan muu.

Suosittelemme myös:
Huikea kunnianosoitus AHL:stä: Sami Niku paras puolustaja!