TPS teki jatkosopimuksen – Otto Nieminen jatkaa turkulaisten riveissä myös tulevaisuudessa

Otto Nieminen on tehnyt TPS:n kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen
Otto Nieminen on tehnyt TPS:n kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen

TPS ja 21-vuotias oikea laitahyökkääjä Otto Nieminen ovat tehneet jatkosopimuksen. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella seuran riveissä 29 ottelua.

Turun Palloseura on päätynyt tekemään vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Otto Niemisen kanssa. Hyökkääjä on edustanut TPS:ää koko uransa ajan. Edustusjoukkueessa 21-vuotias somerolainen teki ensiesiintymisensä kaudella 2014-15.

175-senttinen Nieminen on pelannut TPS:n paidassa tällä kaudella 29 ottelua, joissa hän on iskenyt kolme maalia ja yhteensä neljä tehopistettä. Näiden lisäksi nuorukaisen tilille on tullut yksi Mestis-kamppailu TUTO:n riveissä.

– Otto on mennyt joka vuosi eteenpäin ja uskomme, että trendi jatkuu samanlaisena. Hän tuo nopeutta ja luisteluvoimaa joukkueeseen ja potentiaalia on myös suurempiin tehoihin, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi seuran Twitter-tilillä, jossa seura myös julkaisi uutisen Niemisen jatkopahvista.

Nieminen on pelannut Liiga-kaukaloissa yhteensä tasan 100 ottelua, joissa hän on tehnyt 11 maalia ja yhteensä 17 tehopistettä. Lisäksi miehen tilillä on 11 Mestis-kamppailua.

Vaikka Nieminen ei ole mässäillyt pisteillä Liiga-tasolla, on hänessä olemassa myös tämä puoli – etenkin maalinteon suhteen. Somerolainen on nimittäin tehnyt 103 A-nuorten otteluun 42 maalia ja kaiken kaikkiaan 70 tehopistettä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Suosittelemme myös:
Brock Boeserilla tuottoisa All Star -viikonloppu – tienasi yli puoli miljoonaa