VIDEO: Otto Somppi teki juniorisarjassa ”mikaelgranlundit” – komea ilmaveivimaali!

Otto Somppi iski kiekon maaliin ilmaveivillä eilisellä QMJHL-kierroksella.
Otto Somppi iski kiekon maaliin ilmaveivillä eilisellä QMJHL-kierroksella.

Kanadan juniorisarja QMJHL:ssä pelaava suomalaishyökkääjä Otto Somppi iski sunnuntaina uskomattoman maalin Shawinigan Cataractesia vastaan.

QMJHL on yksi maailman arvostetuimpia juniorisarjoja OHL:n ja WHL:n ohella. Esimerkiksi Sidney Crosby ja Mario Lemieux, vain muutama mainitakseni, ovat ponnistaneet tähtiin sarjan kautta.

Nykyisin liigassa pelaa esimerkiksi suomalaishyökkääjä Otto Somppi, joka on Tampa Bay Lightningin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2016. Somppi edustaa Halifax Mooseheadsia, missä hän pelaa kolmatta kauttaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Sunnuntain kierroksella, kun Mooseheads kohtasi Shawinigan Cataractesin, päätti Somppi koittaa harvinaista kikkaa, joka johti tällä kertaa maalintekoon. Hän nimittäin nappasi kiekon hyökkäyspään kulmassa, suuntasi maalin taakse ja iski pelivälineen nuottaan ”mikaelgranlund-tyyliin”, eli ilmaveivillä.

Somppi iski ottelussa myös toisen maalin, joiden myötä hänen kauden tilastonsa 47 ottelusta ovat 21+47. 20-vuotias sentteri on pelannut QMJHL:ssä yhteensä 166 runkosarjakamppailua, joissa hän on iskenyt 51 maalia ja yhteensä 155 tehopistettä.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: ”Anteeksi, mutta haiseeko hengitykseni” – McLeod ja Hendricks huvittivat