VIDEO: Oula Palve iski komean soolomaalin – Juvoselta karmea hörppy

Oula Palve iski illan kamppailussa komean maalin.
Oula Palve iski illan kamppailussa komean maalin.

Hämeenlinnan Pallokerhon 25-vuotias tähtihyökkääjä Oula Palve iski illan ottelussa Pelicansia vastaan todella komean soolo-osuman.

Hämeenlinnan Pallokerho pelaa paraikaa illan elintärkeässä kamppailussaan ”paikallisvastus” Pelicansia vastaan, ja se johtaa ottelua lukemin 1-0. Kamppailua on pelaamatta noin viitisen minuuttia, joten mikä tahansa on vielä mahdollista.

Se on kuitenkin varmaa, että isäntien kultakypärä Oula Palve äityi kamppailussa todella hurjaan sooloiluun, kun hän taiteili ensiksi omasta kenttäpäädystä Pelicansin puolustusalueelle ja iski kiekon lopulta nuottaan.

Palveen maalia himmensi toki se tosiasia, että maaliin johtanut laukaus oli Pelicansin maalivahti Janne Juvoselta todellinen hörppy. Palveen laukaus ei nimittäin ollut miltään osin sellainen, että sen olisi pitänyt livahtaa Juvosen selän taakse. Lahtelaisten maalivahti ei saanut kuitenkaan pelivälinettä haltuunsa.

Voit katsoa Palveen taidonnäyttöön ja Juvosen hörpyn alta löytyvästä videosta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:

VIDEO: Mitä ihmettä Washington Capitals puuhaa? Carlson hakkaa mailalla Ovechkinia haaroväliin