VIDEO: Oula Palve jatkoajan sankarina – ratkaisi pelin maagisella soololla

VIDEO: Oula Palve jatkoajan sankarina - ratkaisi pelin maagisella soololla

Turun Palloseuran hyökkääjä Oula Palve teki taikojaan lauantai-illan Pelicans-ottelussa ja ratkaisi joukkueelleen voiton häikäisevällä yksilösuorituksella.

TPS:ään HPK:sta viime kuussa siirtynyt Oula Palve väläytteli ratkaisukykyään ja taitojaan lauantain HC TPS – Pelicans -kamppailussa, kun mies sooloili kiekon jatkoajalla pelikaanien reppuun kotiyleisön edessä.

Jatkot starttasivat huikeista 5-5-lukemista ja lahtelaisilla oli mahtava paikka ratkaista ottelu heti jatkoajan alussa, kun Pelicans-pakki Libor Sulak karkasi läpiajoon. Tshekkikiekkoilija ei kuitenkaan saanut paikastaan sisään ja Palve sai limpu haltuunsa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Sentterin paikalla pelaava Palve laittoikin pystyyn sellaisen coast-to-coast-show’n, että paremmasta väliä; omasta päästä pelivälineen kanssa aina pelikaanilauman alueelle, tshekki Sulak vipuun jäätävällä kynällä ja kumilätkä vierailijoiden nuottaan.

JYP-kasvatti Palveen 6-5-ratkaisuosuma ajassa 60:25 toi turkulaisille 2 pistettä kotiareenalla ja Pelicans joutui tyytymään vieraskamppailussa yhteen paunaan. Palve nappasi taistosta komeat tehot 1+2.

Palveen huikea kisuttelu ja jatkoaikakihaus päälle videolla:
Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018