Oula Palve sai todellista kunniaa – valittiin Liigan tammikuun parhaaksi

HPK:n Oula Palve valittiin Liigan tammikuun parhaaksi pelaajaksi.
HPK:n Oula Palve valittiin Liigan tammikuun parhaaksi pelaajaksi.

HPK:n tehohyökkääjä Oula Palve on valittu Jääkiekkolehden ja Liigan toimesta Liigan tammikuun parhaaksi pelaajaksi. Palve pelasi kuun aikana 12 ottelua.

HPK:ssa toista kauttaan pelaava Oula Palve on valittu Liigan tammikuun parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat Jääkiekkolehti sekä Liiga.

Palve oli tammikuun aikana todellisessa liidossa, sillä hän teki 12 otteluun viisi maalia ja yhteensä todella komeat 19 tehopistettä. Palve oli suuressa roolissa sen suhteen, että HPK on äitynyt vuoden 2018 puolella todella vahvaan vireeseen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hämeenlinnalaisseura oli jäämässä lähes varmuudella pudotuspelien ulkopuolelle, mutta nyt se on viivan alapuolella enää viiden pisteen turvin.

Liigan tiedotteessa kerrotaan, että Palveen pahimmat haastajat tammikuun parasta valittaessa olivat Kärppien Ville Leskinen sekä HPK:n Joonas Lehtivuori. Palve saa palkintonsa huomenna pelattavassa kotiottelussa HIFK:ta vastaan.

Palven tiedetään siirtyvän ensi kaudeksi Turun Palloseuran riveihin. Hän siirtyi HPK:hon alunperin vuonna 2016. Ennen tätä hän voitti Mestiksen pistepörssin ylivoimaiseen tapaan, tehden 43 otteluun 32 maalia ja yhteensä 71 tehopistettä.

Liigan tiedotteen asiasta löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:

Kiireellinen viikko näkyy miehistössä – JYP haastaa HIFK:n ”kolmoskokoonpanolla”