VIDEO: Flames-päävalmentaja sai harjoituksissa hermoromahduksen – v*tut ja maila lensivät

Calgary Flamesin harjoitukset eivät sujuneet perjantaina odotetulla tavalla. Päävalmentaja Glen Gulutzan kertoikin tästä mielipiteensä harvinaisen selvästi.

Flames on tällä hetkellä kolmen pisteen päässä Läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta, eikä tilannetta helpota se, että se on ollut kauden aikana epätasainen joukkue. Toki se on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa ”voittoputkessa”, mutta ennen tätä se hävisi kolme peliä putkeen.

Seuran päävalmentajana toimiva Glen Gulutzan onkin nyt ottanut kovat aseet käyttöön, sillä hän ei ole kattonut lainkaan löisäilyä. Tällaista kuitenkin nähtiin joukkueen perjantain harjoituksissa, eikä Gulutzan katsellut sitä hetkeäkään.

Eräs katsoja saikin taltioitua videolle, kuinka Gulutzan heitti mailansa areenan katsomoon. Paikallaolijat myös kertoivat, että Gulutzanin suusta oltaisiin kuultu useampi v*ttu harjoitusten aikana. Vaatimustaso on siis korkealla.

https://www.instagram.com/p/BdlHF9Ph5eJ/

Jos video ei toimi, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

– Viesti on nyt lähetetty selvästi ja kuuluvasti: tehkää asiat kunnolla, älkääkä häröilkö harjoituksissa, kapteeni Mark Giordano kertoi Flamesin verkkosivujen mukaan harjoitusten päätteeksi.

– Olen nähnyt hänen tulistuvan myös ennen, sillä hän on tunteikas kaveri. Itse asiassa me kaikki olemme, mutta hän ei ollut tällä kertaa lainkaan iloinen.

Myös päävalmentajalta kyseltiin hänen ”hermoromahduksestaan”, ja viesti pelaajille oli selvä.

– Me emme olleet tänä aamuna niin hyviä, mitä meidän olisi pitänyt olla. En pidä lainkaan siitä, että kaverit pelaavat noin. He ovat kuitenkin nähneet minulta myös pahempaa, Gulutzan kertoi.

– Meillä on tietty taso, joka meidän pitää saavuttaa, enkä nähnyt sitä tänään. Meidän on päästävä sille tasolle jokainen kerta, sillä se on osa kulttuuriamme, ja se on sitä, että olemme vastuullisia ja pystymme pelaamaan NHL:ssä.

Lisää hauskoja videoita voit katsoa TÄÄLTÄ.