NHL-fanit raivostuivat – liigan paitsiosääntöön ei muutoksia

GM:t äänestivät keskinäisessä tapahtumassaan, että NHL:n paitsisääntöön ei tule muutoksia.
GM:t äänestivät keskinäisessä tapahtumassaan, että NHL:n paitsisääntöön ei tule muutoksia.

NHL:n GM:t äänestivät sääntömuutoksista yhteisessä tapaamisessaan. Fanien harmiksi paitsiosääntöön ei ole tulossa minkäänlaisia muutoksia.

NHL-faneille harmaita hiuksia jo pitkään aiheuttanut paitsiosääntö pysyy ennallaan myös tulevaisuudessa. Asia selvisi, kun seurojen GM:t äänestivät uusista sääntömuutoksista keskinäisessä tapaamisessaan.

Paitsiosääntö on ollut tapetilla käytännössä siitä lähtien, kun NHL:ssä otettiin käyttöön valmentajien haastot. Tämän jälkeen paitsioita on tutkailtu enemmän tai vähemmän maalien jälkeen, ja kyseisissä tarkastuksissa menee yleensä paljon aikaa, mikä taasen on hidastanut peliä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Paitsiohaastoja pyrittiin vähentämään täksi kaudeksi siten, että epäonnistuneesta haastosta joukkue saa kahden minuutin rangaistuksen. Idea on hyvä, mutta se ei ole nopeuttanut paitsioiden tarkastusten kestoa.

Yksi suurimpia ongelmakohtia on ollut se, onko pelaajan luistin keskialueella ilmassa vai ei. Uuden säännön myötä olisi siis ollut mahdollista, että pelaaja ei ole paitsiossa, vaikka hänen luistimensa ei osuisikaan keskialueella jäähän.

https://twitter.com/FriedgeHNIC/status/976142429282848768

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Koska GM:t eivät halunneet muuttaa sääntöä, herätti se valtavan määrän närää NHL-fanien keskuudessa. Osa kyseli yllä olevan twiittin yhteydessä, että ”katsovatko GM:t edes pelejä”. Osa taas oli sitä mieltä, että NHL on ”naurettava liiga”.

Lähes jokainen kiekkofani, joka asiaa kommentoi, oli sitä mieltä, että paitsiosäännön muuttamatta jättäminen oli liigalta karmaisevan suuri virhe.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!