Palaako St. Louis voittojen pariin? Nappaa Bluesin voitolla 88 euroa vain kympin sijoituksella!

Vladimir Tarasenkoa odottaa pitkä huili loukkaantumisen vuoksi.
Vladimir Tarasenkoa odottaa pitkä huili loukkaantumisen vuoksi.

Alkukaudesta kompastelleen St. Louis Bluesin meno on yltynyt hurjaksi – viimeisestä viidestätoista ottelusta joukkue on voittanut peräti 12 peliä! Nuottapaidat sai rakennettua jopa yhdentoista pelin voittoputken, kunnes Dallas Stars katkaisi sen torstain ja perjantain välisenä yönä lukemin 5-2.

Coolbet tarjoaa otteluun todella hyvät kertoimet niin koti kuin vierasjoukkueelle. Uutena asiakkaana pystyt käyttämään myös 400 % talletusbonusta hyväksi ja korottamaan täten valitsemasi kohteen kerrointa roimasti. Artikkelin alalaidasta löydät ohjeet kertoimen korotukseen.

Osallistu Vetosampon Lätkälottoon veikkaamalla St. Louis vs. Boston -ottelun tapahtumia!

Palaako Blues taas voittojen pariin Bruinsin kustannuksella?

Kotijoukkue on nostanut tasoaan etenkin puolustuspelissä. Viimeisessä viidessä ottelussa joukkue on päästänyt omiin vain seitsemän maalia, ja pelannut peräti kolme nollapeliä. Myös ensi yön vastustaja on hurjassa vireessä. Boston viilettää seitsemän pelin voittoputkessa. Bruins on pelannut tasaisemman kauden, mutta luvassa on erittäin kutkuttava ja tiukka kamppailu.

Isännät saa pientä etua vieraiden tiukan otteluohjelman vuoksi. Illan peli on Bostonille viides vieraspeli viikon sisällä. Kysymys kuuluukin: Palaako Blues tänään voittojen pariin, vai jatkaako Bruins porskuttamistaan?

Näin nappaat kympin sijoituksella 88€ voiton

  1. Avaa tili Coolbetille tästä
  2. Valitse bonustarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus. Sinulla on tämän jälkeen 50 € pelirahaa. Muista tarkistaa myös bonuksen säännöt ja ehdot.
  3. Pelaa koko 50 € St. Louis Bluesin voitolle (Money Line) 1,77-kertoimella. Voit halutessasi pelata myös Bostonin voittoa tai tasapeliä.
  4. Jos St. Louis voittaa ottelun, teet ainoastaan 10 € sijoituksella yhteensä 88,5€ (50 x 1,77 = 88,5) tilin.

Huom! Artikkelissa on käytetty kirjoittamishetken kerrointa, joka voi muuttua ennen ottelun alkua.

Tsekkaa parhaat kertoimet NHL:ään!