Paluu liigajäille tehdään Isku Areenalla

Liiga tekee paluun pienen koronatauon jälkeen ja hommaa jatketaan Lahdessa, jossa kohtaavat Pelicans sekä TPS jo klo 17:00 alkaen.

Coolbetin Joulukalenteri: uusi tarjous joka päivä!

Molemmat päivän joukkueista voivat olla tyytyväisiä kauden kulkuun, ainakin toistaiseksi. Pelicans mahtuu jopa Liigan kärkikolmikkoon, joka on varmasti ylittänyt odotukset myös Lahdessa. Tepsin taaperruksellekin näyttää kovien satsausten myötä tulleen toistaiseksi loppu, kun turkulaiset ovat sarjassa viidentenä.

Tyhjille katsomoille tämä paluuottelu siis pelataan, joten kotiedun osuus on hiukan tavanomaista suppeampi. Nähtäväksi jää, onko yleisön puuttumisella vaikutusta Pelsun iskukykyyn. TPS on taatusti tänään ikävä vastus, mikäli voimasuhteissa ei tapahdu ottelun alla jotain kummallisuuksia.

Kauden aiempi ja ainoa keskinäinen pelattiin Turussa, jolloin lahtelaiset juhlivat jatkoajan jälkeen 3-4 voittoa. Jatkoaika ei olisi tänäänkään mikään ihmetyksen aihe, niitä on etenkin TPS:n toimesta tällä kaudella nähty.

Pelsut on tänään kertoimissa ennakkosuosikki ja varmasti myös osittain ansaitusti. Tänään on kuitenkin breikin jälkeen normaalia suurempi sauma yllätysmomenttiin ja kokeillaan erittäin mielellään Tepsin mahdollisuuksia. Money Line -kerroin mustavalkoisille on 2.40 ja sen myötä toivotaan Isku Areenalle vieraiden juhlaa.

TPS Money Line (2,40)