Parhaat kertoimet jääkiekkovedonlyöntiin – näin palautusprosentti vaihtelee

”Parhaat kertoimet” -sanayhdistelmä on varmasti useasti sinun mielessäsi, mikäli vedonlyönti on tuttua. Tähän kysymykseen vastaus on useasti Coolbet.

Missä parhaat kertoimet jääkiekkoon?

Coolbetilla on tunnetusti markkinoiden parhaimmat kertoimet, koska yhtiön yksi isoimmista linjauksista on tarjota asiakkailleen selvästi parempia kertoimia kuin kilpailijat.

Mikäli sinulla on tapana betsata muun muassa Liigaa, KHL:ää tai NHL:ää, niin Coolbetilta löydät todennäköisesti näihin sarjoihin useasti markkinoiden korkeimpia kertoimia. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä tosiasiasta, että kahdesti putkeen vuoden peliyhtiöksi valitulla Coolbetilla on korkein palautusprosentti.

Kertoimillahan on lopulta pitkässä juoksussa valtava merkitys voittoihin ja se kertaantuu vain entisestään, kun pelaa pidempiä ajanjaksoja.

Miksi Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeimpia kertoimia?

Ensinnäkin täytyy ymmärtää mitä tarkoittaa ”palautusprosentti”.

Jokereiden, Tapparan, Winnipeg Jetsin tai minkä tahansa muun joukkueen kertoimet voivat olla hyvin erilaiset. Tästä huolimatta vedonlyöntitoimistojen tiettyihin sarjoihin asettamat palautusprosentit ovat hyvin samanlaisia. Tämä on se asia, joka erottaa Coolbetin muista kilpailijoista, sillä se tarjoaa suurimpiin sarjoihin muita korkeamman palautusprosentin, joka tarkoittaa sitä, että kertoimet otteluihin ovat kaikilta osin korkeampia.

Otetaan vaikka esimerkkinä Dinamo Minskin ja Jokereiden välinen KHL-ottelu. Coolbet tarjoaa Jokereiden voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen. Muilla yhtiöillä puolestaan on hieman korkeammat kertoimet Dinamo Minskin voitossa ja tasapelissä, mutta tästäkin huolimatta Coolbetin tarjoamat 1X2-kohteen kertoimet ovat palautusprosentiltaan täysin omaa luokkaansa.

Kuva otettu oddsportal.com -sivustolta

Alta pääset vielä katsomaan, kuinka kertoimet muodostuvat ja näet todellisuudessa, miten ne vaikuttavat voittoihin.