Pari betsiä MM-kisoista lapulle Coolbetin Triplaukseen!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Coolbetin kovin jääkiekko veikkaaja -kisa!

Jääkiekon MM-kisat jatkuu tänä perjantaina neljän matsin voimin. Luvassa on erityisen mielenkiintoisia kamppailuita, joista tartutaan kahteen.

Triplauksen pääkohteena toimii tänään Kazakstan – Kanada -ottelu, johon lyödään veto ”molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia”. Kanadan kisat on ollut toistaiseksi totaalinen floppi: neljästä matsista jengi on onnistunut kairaamaan yhden voiton. Tämä tarkoittaa sitä, että Vaahterapaitojen täytyy klaarata joka ikinen peli mikäli se mielii jatkoon. Eikä sekään välttämättä riitä. Paineet ovat siis kovat. Pääasiassa KHL-pelureista koostuva Kazakstan puolestaan on pelannut mainiosti, eikä sillä tänään ole minkäänlaisia paineita voittoon. Luotetaan siis siihen, että verkko heiluu tänään molemmissa päissä!

Mielenkiintoinen mittelö on odotettavissa myös Ruotsin ja Iso-Britannian välillä. Tämä siksi, että Tre kronor on kyennyt voittamaan vain yhden ottelun ja on täten A-lohkon hännillä. Myös länsinaapurin jatkopelit ovat siis uhattuna. Britit sen sijaan ovat onnistuneet yllättämään tässä turnauksessa useaan otteseen, eikä jengi ole kertaakaan jäänyt maaleitta. Tasoero on valtava, mutta ei olisi ihme jos Ruotsin verkko heiluisi ainakin kerran tänään.

TRIPLAUKSEEN!