Pari Liiga-betsiä lapulle ja perjantain kimppuun!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kotimaisessa Liigassa pelataan tänään kuusi matsia, ja sieltä Triplaus-lapulle isketään kaksi pelivalintaa.

Vetolapun pääpaino on tänään Ilveksen voitossa. Ilves matkaa Poriin Ässien vieraaksi ja pyrkii tänään katkaisemaan peräti neljän matsin tappioputkensa. Läpi kauden vakuuttanut Ilves on ollut viime peleissä hiukan tuuliajolla, ja kurssi pitäisikin pikaisesti kääntää taas voitokkaaksi. Notkahduksesta huolimatta tupsukorvat sijoittuu vielä runkosarjan kolmannelle sijalle.

Ilves lähtee matsiin ansaittuna ennakkosuosikkina, etenkin kun huomioidaan porilaisten ongelmat oman pään pelissä: jengi on päästänyt tähän asti kolmanneksi eniten maaleja. Mielenkiintoista on sekin, että Ilves voitti viimeisimmässä pelissään nimenomaan Ässät numeroin 4-2. Tänään pitäisi pystyä samaan, muuten apina harteilla kasvanee liian isoksi.

Triplaus-lappu sinetöidään HIFK:n lopullisella voitolla (sisältäen JA + RL) TPS:stä. Jengit kohtasivat toissa päivänä, ja tuolloin TPS antoi tylyä kyytiä HIFK:lle numeroin 3-0. Näistä kahdesta HIFK on kuitenkin vahvempi osapuoli, joten tänään on oiva paikka revanssille.

TRIPLAUKSEEN