VIDEO: Patrick Marleaun poika myönsi iskevänsä Mitch Marnerin tyttöystävää

Patrick Marleaun poika haluaa varastaa Mitch Marnerin tyttöystävän
Patrick Marleaun poika haluaa varastaa Mitch Marnerin tyttöystävän

Toronto Maple Leafsin Patrick Marleaun poika on paljastunut todelliseksi pelimieheksi, mitä tulee muiden miesten tyttöystävien iskemiseen.

Toronto Maple Leafsin riveissä tätä nykyä kiekkoilevalla Patrick Marleaulla on neljä poikaa: LandonBrodyJagger sekä Caleb. Näistä toisena mainittu, eli Brody, on paljastunut todelliseksi naistenmieheksi, eikä hän peittele tätä lainkaan.

Brody, joka täytti eilen 9-vuotta, antoi nimittäin joukkueen pukuhuoneessa mahtavan haastattelun. Haastattelun aikana häneltä nimittäin kysyttii, että pitääkö paikkansa, että hän yrittää varastaa Mitch Marnerin tyttöystävän, Stephanie LaChancen.

Huhupuheet tyttöystävän ryöstämisestä alkoivat siitä, kun Marner ”syytti” häntä tästä. Kyseiset puheet olivat edenneet myös median kuuleviin korviin, jotka hiillostivat nuorta Brodya aiheesta. Kun nuorukaiselta kysyttiin, että pitääkö tämä paikkansa, vastasi hän pienen epäröinnin jälkeen myöntävästi, mikä sai mediajoukon nauramaan.

https://www.instagram.com/p/Bgw1rKsh4ey/?taken-by=tsn_official

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Marner ja Stephanie ovat olleet yhdessä jo useita vuosia. Marner onkin lisännyt omalle Instagram-tililleen useita yhteiskuvia tyttöystävänsä kanssa.

https://www.instagram.com/p/BgUAQbEF4U3/?taken-by=marner_93

Jos et saa kuvaa näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!