VIDEO: Patrick Sharp lopettaa komean uransa – hyvästeli chicagolaisyleisön

VIDEO: Patrick Sharp lopettaa komean uransa - hyvästeli chicagolaisyleisön

Chicago Blackhawksin hyökkääjä Patrick Sharp lopettaa mittavan uransa tähän kauteen. Mies hyvästeli viimeistä kertaa Chicagon kotiyleisön viime yönä.

36-vuotias huippuhyökkääjä Patrick Sharp jätti koskettavat hyvästit Chicago Blackhawksin kotiareenan katsojille yön NHL-kierroksella, kun joukkue kaatui St. Louis Bluesille 1-4-luvuin.

Kanadalaislaituria muistettiin komeasti kotiyleisön ja muun Blackhawks-jengin toimesta, kun ottelu tuli päätökseensä. Myös St. Louisin pelaajat onnittelivat Sharpia pelin päätyttyä ja kiekkoilija sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset, kun hän lähti kiertämään jäätä faneja kiittäen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Blackhawksilla on jäljellä kautta enää yksi ottelu – kohtaaminen Winnipeg Jetsiä vastaan ensi yönä vierasjäällä. Chicago ei selviytynyt tällä sesongilla pudotuspeleihin asti, joten Sharpin kotipelit tiimin riveissä tulivat yöllä päätökseensä.

Patrick Sharpin ura on mahtavaa luettavaa; herran tililtä löytyy Stanley Cupin voitto jopa kolmeen otteeseen (kaikki Blackhawksin riveissä), olympia- sekä MM-hopea Kanadan maajoukkueesta ja loisteliaat 938 mittelöä NHL:n runkosarjassa. Pisteitä noissa NHL-koitoksissa Sharp on viimeistellyt huikeat 620 kappaletta.

Videolla varakapteeni Sharpin herkät hetket viimeisen kotimatsin jälkeen:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!