Video: Patrik Laine alusti kaksi nyyttiä ja teki itse yhden Floridan pömpeliin

Video: Patrik Laine alusti kaksi nyyttiä ja teki itse yhden Floridan pömpeliin

Winnipeg Jetsiä edustava suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli loisteliaassa vedossa Florida Panthersia vastaan, kun mies summasi tehot 1+2 joukkueelleen.

Paten ensimmäinen tehopiste syntyi, kun avauserää oli jäljellä alle 5 minuuttia. Nuorukainen alusti vahingossa jalallaan Nikolaj Ehlersin 2-1-kavennusosuman ilmasta ohjaten, ja Ehlers jatkoi ohjatun kiekon onnekkaasti panttereiden nyyttiin.

Toinen esityö tapahtui toisessa erässä ylivoimalla. Tamperelaiskiekkoilija sai kiekon hyökkääjä Mathieu Perreaultilta ja syötti ärhäkästi limpun Jetsin kapteenille Blake Wheelerille, joka ei paikasta erehtynyt.

19-vuotias suomalaispelaaja pääsi vielä itsekin maalintekijätilastoihin, kun mies viimeisteli winnipegiläisten neljännen rysän päätöserässä. Laineen täysosuma oli kuitenkin laiha lohtu, kun Panthers vei kaksi pistettä matkaansa 6-4-luvuin.

Floridan suomalainen kiekkomaagikko Sasha Barkov otti mittelössä yhden pisteen, kun hän rakenteli alustuksen seuran 2-0-onnistumiseen. Winnipegin Joppe Armia ei yltänyt pojoille kamppailussa.

Patrikin huikea pisterupeama videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=q_THgGaZHwg

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.