14 tuntia Fortnitea päivässä? – ”Patrik Laineella saattaa olla ongelma”

Patrik Laine näpäytti tuoreessa haastattelussa arvostelijoitaan.
Patrik Laine näpäytti tuoreessa haastattelussa arvostelijoitaan. Kuva: Getty Images

Patrik Laine ja Fortnite ovat nousseet yhdessä uutisiin tämän kauden aikana. Nyt Twitterissä liikkuu kuvia Laineen Fortnite-tilastoista.

Ei ole salaisuus, että Patrik Laine ja Fortnite kulkevat käsi kädessä. Aika ajoin ”kaksikko” on noussut otsikoihin, sillä Laine on kertonut pitävänsä pelistä toden teolla.

Nyt Twitter-käyttäjä RD on kaivellut esiin Laineen tilastoja Fortniten parissa. Moni kiekkofani on ollut tähän mennessä sitä mieltä, että videopelien runsas pelaaminen tekee hallaa ammattilaisurheilijan tekemiselle, ja nyt Laineen pelitunneista on saatu mustaa valkoisella. Ainakin tavallaan.

RD nimittäin kertoi, että Laine pelasi viime lauantaina 43 peliä Fortnitea. RD myös laskeskeli, että jos yksi peli kestää keskimäärin 20 minuuttia, olisi Laine pelannut viime viikon lauantaina hurjat 14 tuntia Fortnitea.

Lue myös: Auts! Lukolta jopa härskiä piikittelyä Ässiä kohtaan Twitterissä

Lisäksi RD kertoi, että toissa lauantaina, 19. tammikuuta, Laineen tili oli aktiivisena 41 Fortnite-pelissä. Winnipeg Jets kohtasi samaisena päivänä Vancouver Canucksin, jolle se hävisi lukemin ja Laineen tilastot olivat kolme laukausta ja kaksi jäähyminuuttia.

Monet ovat kuitenkin rynnänneet kertomaan twiittien yhteyteen, että yhden Fortnite-pelin keskiarvollinen kesto ei ole 20 minuuttia, vaan ennemminkin 5-10 minuuttia.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.