Patrik Laine palasi sittenkin kaukaloon – Winnipegin voittoputki nyt 4 ottelua

Patrik Laine oli paluuottelussaan sama vanha tuttu itsensä.
Patrik Laine oli paluuottelussaan sama vanha tuttu itsensä. Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets sai Anaheim Ducksia vastaan pelaamansa ottelun alla iloisia uutisia, kun Patrik Laine kykeni palaamaan takaisin tositoimiin.

Vielä ennen ottelua kaikki ennusmerkit viittasivat siihen, ettei Patrik Laine palaa kaukaloon vielä Anaheim Ducksia vastaan.

Tämä oli pääteltävissä ennen kaikkea Winnipeg Jetsin päävalmentajana toimivan Paul Mauricen puheista, joskin hän korosti sitä, että paluu tapahtuu heti, kun blokatun laukauksen seurauksena loukkaantunut Laine kykenee pelaamaan sataprosenttisella tasolla.

– En tähtää siihen peliin ja emme tiedä, miten nopeasti hän toipuu. Annetaan siis pari päivää aikaa, koska emme halua hänen vain koikkelehtivan ympäriinsä, vaan pelaavan ja luistelevan sataprosenttisesti, Maurice totesi Canoe.com:n mukaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Itse asiassa suomalaisnuorukaisen odotettiin olevan sivussa myös joukkueensa seuraavasta ottelusta, mutta toipuminen sujui odotettua nopeammin ja Laine nähtiin viime yön Ducks-pelissä kaukalossa.

Jets voitti ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 3-2, ja vaikka Laine ei päässytkään heti takaisin maalien tai pisteiden makuun, oli paluu positiivinen. Laineelle kirjattiin peliaikaa 18:20 ja hän haki vanhaan tuttuun tapaansa hanakasti maaleja; kaiken kaikkiaan Jetsin ykkösmaalitykille kertyi ottelussa peräti viisi laukausta.

Itse ottelun maaleista vastasivat Jetsin osalta Nikolaj Ehlers, Mark Scheifele sekä voitto-osumasta vastannut Kyle Connor. Ilman kapteeniaan Ryan Getzlafia (flunssa) pelanneelta Ducksilta tolppien väliin osuivat puolestaan Derek Grant ja Nick Ritchie.

Jets oli läpi ottelun joukkueista se parempi osapuoli, mistä kertovat muun muassa laukaukset, jotka menivät isännille peräti 42-18.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Veikkaa Jokerit-kamppailun avausmaalia – voita VIP-liput NHL-matsiin!