Patrik Laine pitää jatkoneuvottelut ulkona mielestään – ”Olisi hyvä hoitaa alta pois”

laine tekee maalin

Patrik Laine pitää jatkoneuvottelut ulkona mielestään, mutta tästäkin huolimatta ajatus karkaa välillä myös uuteen jatkosopimukseen.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine pelaa tulevalla kaudella vielä tulokassopimuksen turvin, mutta tämän jälkeen Laineella on edessä runsas palkankorotus. Tai näin voi ainakin olettaa, sillä Laineen tulokaspahvi umpeutuu tulevan kauden jälkeen.

Laineella ei ole vielä kuitenkaan uutta jatkosopimusta ja nyt aihetta käsiteltiin TSN:n Darren Dregerin toimesta, joka istui alas haastattelemaan Lainetta. Laine pyrkii pitämään asian ulkona päästään ja keskittyä vain olennaiseen.

– Yritän olla ajattelematta sitä ja keskittyä jääkiekkoon sekä siihen, että teen itsestäni yhä vain paremman pelaajan, Laine kertoi TSN:n haastattelussa.

Laine kuitenkin myöntää, että aika ajoin jatkopahvi juolahtaa mieleen. Toisin sanoen se häiritsee kaikista tärkeintä, eli pelaamista ja kehittymistä.

– Tietenkin sitä ajattelee aina silloin tällöin, ja että se olisi hyvä hoitaa alta pois, jotta voisin keskittyä pelkkään jääkiekkoon. Yritän kuitenkin pitää se ulkona mielestäni ja kehittää itseäni pelaajana.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
NHL lätkäisi Austin Watsonille 27 ottelun pelikiellon – NHLPA aikoo valittaa