Patrik Laine haluaisi pelata ”pleikkaria” Ovechkinin kanssa – ”Ovi, luetko tätä?”

Patrik Laine haluaisi päästä haastamaan Alexander Ovechkinin pleikkarilla.
Patrik Laine haluaisi päästä haastamaan Alexander Ovechkinin pleikkarilla. Kuva: Getty Images

Kuten kaikki varsin hyvin tietävät, Winnipeg Jetsissä kiekkoileva nuori suomalaishyökkääjä Patrik Laine todella nauttii ”pleikkarilla” pelaamisesta.

Patrik Laine kirjoitti The Players’ Tribune -sivustolle pitkän tekstin, jossa hän avautui monista eri asioista. Yksi näistä asioista oli pleikkarin pelaaminen, joka on tunnetusti hänelle tärkeä ajanviettotapa.

Ennen kaikkea hän haaveili eräästä pleikkariin liittyvästä seikasta: Laine haluaisi yli kaiken päästä pelaamaan idoliaan Alexander Ovechkinia vastaan.

– Olisihan se aikamoisen hienoa pelata PlayStationia idolisi kanssa. Toivon, että voisin pelata ”Ovin” kanssa – se olisi sairasta, Laine kirjoitti.

Lopulta häneltä lähti myös varsin suora viesti Washington Capitalsin venäläistähden suuntaan.

– Ovi, luetko tätä? Pelaatko sinä?

Patrik Laine on ollut aina varsin avoin siitä, miten hän on ihaillut Ovechkinia enemmän kuin ketään muuta pelaajaa, ja se näkyy edelleen valovuosien päähän.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Muistatteko sen maalin Arizonaa vastaan, missä hän tavallaan kaatui selälleen ja silti teki maalin? Se on ensimmäinen muistoni hänestä.

– Nautin todella hänen tavastaan pelata ja tapasin katsoa hänen tekemisiään YouTubesta koko ajan, kun olin 13-vuotias. Hän oli joka puolella kaukaloa. Hän saattoi vetää ison taklauksen omassa päässä, napata kiekon ja olla toisessa päässä ennen kuin video ehti bufferoida (silloin WiFi-yhteydet eivät olleet niin hyviä), Laine jatkaa.

Kun ottaa huomioon Laineen ihailun Ovechkinia kohtaan, ei ole mikään ihme, että hän on tullut tunnetuksi uskomattomasta laukauksestaan, ylivoimatilanteiden erikoismiehenä ja kaverina, joka naulaa kiekot vasemmalta B-pisteen kaarelta kerta toisensa jälkeen sisään.

Laineen kirjoittaman tekstin löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Marc-Andre Fleury kyynelehti maalilla – Pittsburghissa mykistävä vastaanotto