VIDEO: Patrik Laine taas tehokkaana – näyttävä viimeistely Panthersin reppuun!

VIDEO: Patrik Laine tehokkaana - näyttävä viimeistely Panthersin reppuun!

Winnipeg Jetsin kultakimpale Patrik Laine viimeisteli jo toista peliä putkeen pisteet 1+1 – tällä kertaa kärsijänä oli Sasha Barkovin Florida Panthers.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine tälläsi jälleen komeat tehot, kun Jets nappasi tyylikkään 7-2-voiton vastustajaan Floridasta. Winnipegiläisten edelliset kaksi peliä ovat menneet seuran nimiin upealla maalierolla; 13 tehtyä ja vain 3 päästettyä osumaa.

Tamperelaisnuori pääsi tinttaamaan kamppailun päätöslukemat 7-2 kolmannen erän loppuhetkillä, kun matsia oli jäljellä enää reilu puolitoista minuuttia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

19-vuotias laituri karvasi kiekon itse pois floridalaisilta panttereiden alueella ja peliväline ajautui lopulta Bryan Littlelle. Kanukkipeluri äkkäsi laittaa pikkumustan vielä takaisin suomalaiselle, joka upotti limpun loistavasti rystyltä ohi Floridan veräjänvartijan James Reimerin.

Laine oli aikaisemmin koitoksessa napannut syöttöpisteen joukkueensa avausmaaliin, jonka verkon perukoille nasautti ylivoimalla jenkkikiekkoilija Kyle Connor. Myös Aleksander Barkov onnistui samaisessa ottelussa maalinteossa, kun suomalainen iski jenginsä toisen onnistumisen YV:llä kakkoserässä.

Rysä oli Tapparan entiselle pelaajalle kauden 27. Yhteensä pojoja Laine on rysäyttänyt tällä sesongilla 59 mittelöön mukavat 46.

”Paten” mainio kihaus Panthersin rysään videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=eiV4rVSlnik

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Huvittava pätkä leviää – Jesse Puljujärvellä on tunteita jopa mailoja kohtaan