Muistot heräsivät eloon – Patrik Laine kommentoi viime kauden hurjaa taklausta

Jacob Trouba jäi viime yönä Jamie Bennin jyräämäksi. Patrik Laine intoutui muistelemaan tästä syystä viime kauden omaa kovaa tööttiään.
Jacob Trouba jäi viime yönä Jamie Bennin jyräämäksi. Patrik Laine intoutui muistelemaan tästä syystä viime kauden omaa kovaa tööttiään.

Winnipeg Jetsin Jacob Trouba jäi viime yönä Jamie Bennin jyrän alle, ja hän poistui ottelusta sekavana. Myös Patrik Laine on kokenut urallaan saman.

Winnipeg Jets kohtasi viime yönä Dallas Starsin, ja se onnistui nappaamaan ottelusta komean 4-2-voiton. Jets koki ottelussa kuitenkin pelottavan hetken, kun puolustaja Jacob Trouba ajettiin lähes tiedottomaan kuntoon. Voit katsoa tilanteesta videon täältä.

Kaksi maali ottelussa iskeneelle Patrik Laineelle kyseinen taklaus toi muistot pintaan viime kaudesta. Hän nimittäin jäi tuolloin Buffalo Sabresia vastaan pelatussa Prime Time -ottelussa kovan niitin uhriksi, joka tuotti hänelle aivotärähdyksen ja sairasloman.

– Se tapahtui keskellä peliä, joten en ehtinyt silloin ajattelemaan sitä kovin paljoa. Olin viime vuonna itse ottavana osapuolena, enkä muista taklauksesta mitään. Toivotaan, että Trouballa on joitakin muistikuvia tapahtuneesta, ja että hänellä ei lähtenyt taju kankaalle. Nyt täytyy vain toivoa, että hän on kunnossa, Laine kertoi pelottavan näköisestä tilanteesta Winnipeg Sunille.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jets on pelannut tähän mennessä erinomaisen kauden, sillä joukkue on tällä hetkellä Keskisen divisioonan toisena, kahdeksan pisteen päässä kärjessä olevasta Nashville Predatorsista. Kolmantena majailevalla Minnesota Wildilla on vastaavasti Jetsiin matkaa viisi pistettä.

Myös Laineen kausi on ollut tähän mennessä erinomainen, ja hänellä on yhä kaikki mahdollisuudet viedä NHL:n maalikuninkuus nimiinsä. Nuorukainen on pelannut kauden aikana 72 ottelua, joissa hän on iskenyt 43 maalia ja yhteensä 68 tehopistettä.

Laineen tilastoihin pääset käsiksi tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!