Patrik Laineelta spontaani tunteenpurkaus – ”Haista v***u”

Patrik Laineesta povataan NHL:n toiseksi parhaiten palkattua pelaajaa.
Patrik Laineesta povataan NHL:n toiseksi parhaiten palkattua pelaajaa.

Winnipeg Jetsin Patrik Laineelta nähtiin spontaani tunteenpurkaus, kun hän ei saanut kiekkoa maaliin ottelun viimeisillä hetkillä.

Nashville Predators onnistui tasoittamaan viime yönä voitot Winnipeg Jetsiä vastaan tilanteeseen 2-2. Predators vei nimittäin viime yön kamppailun nimiinsä 2-1, kiitos loistavan puolustus- ja maalivahtipelinsä. Tästä loistavan esimerkin löydät tästä linkistä

Jetsin ainokaisen iski sen sijaan suomalaishyökkääjä Patrik Laine, joka onnistui maalinteossa kamppailun viimeisellä minuutilla. Hän iski kiekon komealla laukauksella Pekka Rinteen selän taakse.

https://www.youtube.com/watch?v=fyv78U41z6Q&feature=youtu.be&a=

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Kyseinen osuma antoi Jetsille vielä rutkasti itseluottamusta ja se puski kovaa Predatorsin päätyyn aivan viimeisille sekunneille saakka. Kamppailun viimeisessä aloituksessa, joka oli Predatorsin kenttäpäädyssä, kiekko pelattiinkin juuri Laineelle, mutta hänen laukauksensa epäonnistui kriittisellä hetkellä.

Videokuvan perusteella näytti myös vahvasti sille, että häntä lyötiin vetohetkellä käteen. Tästä suivaantuneena, kun ottelu oli jo ohi, Laine huusikin Predatorsin penkin suuntaan ”haista v***u”. Se, että kenelle tämä oli kohdistettu, on hämärän peitossa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: TJ Oshie tyrmäsi Kris Letangin yhdellä lyönnillä, esillä jälleen pelikieltopuheet

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!