VIDEO: Itseluottamus taivaissa – Patrik Laineelta upea kärkikynä

Patrik Laineen kärkikynä viime yöltä tuotti tulosta, sillä tilanteen jälkeen Paul Stastny karkasi maalintekoon.
Patrik Laineen kärkikynä viime yöltä tuotti tulosta, sillä tilanteen jälkeen Paul Stastny karkasi maalintekoon.

Patrik Laineelta on nähty viime aikoina mykistäviä suorituksia. Lisäksi suomalaishyökkääjä on rikkonut joitakin NHL:n ennätyksiä.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä on äitynyt loppukaudesta uskomattomaan vireeseen. Hän taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain NHL:n maalipörssin voitosta, eikä hän ole kärkinimi Alexander Ovechkinia perässä kuin yhden osuman verran.

Samalla Laine on ohittanut muun muassa Wayne Gretzkyn, mitä tulee teini-ikäisenä iskettyihin maaleihin. Gretzkyllä näitä oli 76, kun taasen Laine on tällä hetkellä lukemassa 77.

Laine teki myös toisen ennätyksen viime yön ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan, jonka Jets kaatoi lukemin 6-2.

Laine saalisti ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen, jonka myötä hänen pisteputkensa kasvoi 14 ottelun mittaiseksi. Kyseinen putki on samalla NHL:n teini-ikäisten, eli alle 20-vuotiaiden, kaikkien aikojen kovin. Voit lukea asiasta lisää täältä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Siinä samalla kun Laine on äitynyt hurjaan pisteputkeen, on hänen itseluottamuksensa kasvanut taivaisiin. Loistava esimerkki tästä nähtiin juuri viime yönä, kun hän nosti kiekko ylös omalta alueeltaan. Normaalissa tilanteessa pelaajat pyrkivät pelaamaan kiekon tässä vaiheessa nopeasti eteenpäin, mutta ei Laine.

Suomalaistähti nimittäin päätti haastaa kärkikarvaajana toimineen Brandon Saadin komealla tavalla, veivaamalla hänet ulos tilanteesta hienolla kärkikynällä. Lisäksi Laine otti kiekon tämän jälkeen hallintaansa mailansa rystypuolella.

Laineen haasto tuotti myös tulosta, sillä tilanteen jälkeen Jets juhli maalia, jonka iski Paul Stastnytäältä. Katso komea video alta. Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös .

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!