Patrik Laineen maalipörssin voitto yhä mahdollinen – Ovechkin loukkaantunut?

Patrik Laineen maalipörssin voitto on yhä täysin mahdollinen, kiitos Alexander Ovechkinin vamman.
Patrik Laineen maalipörssin voitto on yhä täysin mahdollinen, kiitos Alexander Ovechkinin vamman. Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Patrik Laineen maalipörssin voitto on yhä mahdollinen, sillä kilpakumppani Alexander Ovechkin vaikuttaa olevan loukkaantunut.

Winnipeg Jetsiä edustavan Patrik Laineen maalipörssin voitto on yhä täysin mahdollinen. Tämä johtuu siitä, että maalipörssin kärjessä tällä hetkellä keikkuva Alexander Ovechkin vaikuttaa olevan loukkaantunut, ja hän saattaa hyvinkin menettää joukkueen tulevan yön kamppailun.

Tämä tarkoittaisi sitä, että vaikka Ovechkin tervehtyisi pelikuntoon jo tulevan yön jälkeen, olisi hänellä pelattavanaan enää yksi runkosarjaottelu. Kaksikon välinen ero on kaksi maalia, ja Laineen runkosarjaa on jäljellä vielä kahden ottelun ajan. Ovechkin on tehnyt tällä kaudella 46 täysosumaa ja Laine 44.

Suosittelemme myös:
Suomi – Valko-Venäjä -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Ovechkinin loukkaantumisesta ei ole vuodettu minkäänlaisia lisätietoja, mutta sen uskotaan olevan lievä vamma. Koska Capitalsilla ei ole viimeisissä runkosarjakamppailuissa enää mitään panosta, uskotaan tämän myös johtavan siihen, että Ovechkin jättää ottelut välistä – vaikka sitten varmuuden vuoksi.

Jets tulee kohtaamaan viimeisissä kamppailuissaan Calgary Flamesin sekä Chicago Blackhawksin. Laineen lisäksi Ovechkinin maalipörssin voitosta voi haastaa vielä Vegas Golden Knightsin William Karlsson, joka on tehnyt 80 otteluun 43 maalia.

NHL:n maalipörssiin pääset tästä.