VIDEO: Paul Maurice antoi oman näkemyksensä lellityille pelaajille – ”Ei mitään valitettavaa”

Winnipeg Jetsin päävalmentajana toimiva Paul Maurice antoi kommenttinsa koskien San Jose Sharksin pelaajilta tulleita lausuntoja siitä, että Winnipeg on NHL:n surkein paikka pelata ja vierailla.
Paul Maurice kertoi omat mielipiteensä NHL:n lellityille pelaajille.

Winnipeg Jetsin päävalmentajana toimiva Paul Maurice tuohtui San Jose Sharksin pelaajien kommenteista, koskien Winnipegin kaupunkia.

San Jose Sharksin kolmelle pelaajalle, Justin BraunilleTomas Hertlille sekä Tim Heedille, järjestettiin NBC Sports Californian toimesta kysely, missä kolmikolta tivattiin vastausta siihen, mikä on NHL:n huonoin kaupunki pelata.

Jokainen pelaaja oli sitä mieltä, että kyseinen pitäjä on Patrik Laineenkin kotina toimiva Winnipeg. Jokaisen kolmikon vastaukseen liittyi jollakin tavalla ”kylmyys” ja ”pimeys”. Braun heitti myös vitsikkäästi, että ”löytyykö sieltä edes WiFi-yhteyttä”.

Nyt Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice on kyllästynyt kolmikon vastauksiin. Häneltä nimittäin kysyttiin mielipidettä asiaan, eikä Maurice peitellyt tuntojaan.

– En lukenut siitä, joten on vaarallista kommentoida tästä tarkemmin, mutta kuulin, että täällä olisi kylmä ja pimeää. No… sellaista Kanadassa voi sattua. Ainakin silloin tällöin. Se on melko yleistä jokainen talvi. Ja kyllä, yöllä on pimeää, niin tapahtuu lähes joka puolella maapalloa, Maurice kommentoi medialle sarkastiseen sävyyn.

Mauricen mukaan yhdenkään NHL:ssä toimivan henkilön ei pitäisi valittaa olosuhteista. Valmentajat, pelaajat ja tuomarit tienaavat NHL:ltä ja seuroilta sievoisen summan rahaa, minkä lisäksi puitteet ovat kerta toisensa jälkeen kunnossa.

– Minun mielestäni yhdenkään valmentajan, pelaajan, trainerin tai tuomarin ei pitäisi koskaan valittaa yhdestäkään päivästä NHL:ssä. Meillä on loppuunmyytyjä halleja, mikä vaikuttaa palkkanauhoihin ja kaikki lunastavat shekkinsä.

– Lakanasi hotellissa eivät ole oikeat tai frappuniccosi ei ole tehty oikein… en edes tiedä mitä frappuccino on. Pointtini kuitenkin on, että meillä ei ole mistään mitään valitettavaa. Meillä on aika hyvä elämä jokainen päivä, ja jokainen kaupunki missä vierailemme, on aika pirun hyvä.

https://www.instagram.com/p/Bdvmpj7BKNT/?taken-by=tsn_official

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia voit lukea TÄÄLTÄ.