Toimittaja heitti ilmoille villin huhun: Pavel Datsyuk palaa NHL:ään?

Pavel Datsyuk on tekemässä huhujen mukaan paluun NHL-kaukaloihin ja Detroit Red Wingsin riveihin.
Pavel Datsyuk on tekemässä huhujen mukaan paluun NHL-kaukaloihin ja Detroit Red Wingsin riveihin.

Sportsnetin arvostettu kiekkotoimittaja Elliotte Friedman heitti ilmoille villin huhun, jonka mukaan Pavel Datsyuk olisi tekemässä paluuta NHL:ään.

NHL-maailmassa huhut ja spekulaatiot ovat jatkuvasti yhä suuremmassa roolissa, kiitos sosiaalisen median. Milloin ketäkin viedään milloin minne tahansa, mutta valitettavasti harvoin huhut ja spekulaatiot pitävät paikkansa.

Nyt mediajätti Sporstnetin arvostettu sisäpiiriläinen, Elliotte Friedman, on heittänyt ilmoille huhun, jonka jokainen toivoo pitävän paikkansa. Hän nimittäin heitti ilmoille väitteen, että legendaarinen Pavel Datsyuk olisi tekemässä paluun NHL:ään ja Detroit Red Wingsin pelinuttuun.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Huhu sai lopulta niin suuret mittasuhteet, että se pakotti Datsyukin agenttina toimivan Dan Milsteinin kommentoimaan asiaa, joka kiisti väitökset toteamalla yksinkertaisesti, että ”Ne eivät ole totta”.

Tässä vaiheessa on kuitenkin syytä muistaa, että vuonna 2016, kun Datsyukin KHL-sopimuksella alettiin huhuilemaan toden teolla, kiisti Milstein väitteet tuolloinkin. Jokainen on kuitenkin varmasti perillä, miten asiassa lopulta kävi.

Datsyuk nimittäin siirtyi SKA Pietarin riveihin kesällä 2016, missä hän on pelannut nyt kahden kauden ajan. Samalla Red Wings ei ole päässyt kumpaisellakaan sesongilla NHL:n pudotuspeleihin.

Datsyukin uratilastoihin pääset tutustumaan tästä.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!