VIDEO: Pavel Datsyuk taituroi komean jatkoerämaalin!

Pavel Datsyuk iski KHL:n pudotuspeleissä komean jatkoerämaalin.
Pavel Datsyuk iski KHL:n pudotuspeleissä komean jatkoerämaalin.

Pietarin SKA:ssa tätä nykyä vaikuttava Pavel Datsyuk taituroi komean jatkoaikamaalin, kun pietarilaisseura kohtasi KHL:n pudotuspeleissä Severstalin.

Pietarin SKA kohtasi tänään ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan Severstal Cherepovetsin. SKA, joka lähti ottelusarjaan suurena ennakkosuosikkina, ei kuitenkaan selvinnyt ensimmäisestä kamppailustaan helpolla, sillä se venähti aina jatkoerään saakka.

SKA selvisi ottelusta lopulta voittajaksi. Tästä suuri kiitos kuuluu supertähti Pavel Datsyukille, joka iski jatkoerässä todella komean maalin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Datsyuk päätti SKA:n hyökkäyspään pyörityksen vanhan aikaiseen osumaan, jonka hän loihti mailan rystypuolella. Kyseessä ei missään nimessä ole Datsyukin uran ensimmäinen maaginen osuma, sillä NHL:ssä hänet tunnettiin muun muassa lempinimellä ”Magic Man”.

Voit katsoa Datsyukin upean osuman alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Datsyuk nets a GWG

Pavel Datsyuk always finds a way to amaze people.

Posted by KHL on Pühapäev, 4. märts 2018

Datsyuk on pelasi tämän kauden runkosarjassa 37 ottelua, joissa hän iski kahdeksan maalia ja yhteensä 35 tehopistettä. Datsyuk, jonka tilillä on myös 918 NHL-pistettä, liittyi äskettäin ”kolmen kullan klubiin”, kun Venäjän olympiaurheilijat vei jääkiekon olympiafinaalin nimiinsä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018