VIDEO: Pekka Jormakan maali ihastutti rapakon takana saakka

Pekka Jormakan maali eilisessä ottelussa ihastutti aina Pohjois-Amerikassa saakka.
Pekka Jormakan maali eilisessä ottelussa ihastutti aina Pohjois-Amerikassa saakka.

Leijonien Pekka Jormakan maali eilisessä Ruotsi-ottelussa on herättänyt mielenkiintoa ja ihastusta aina Pohjois-Amerikassa saakka.

Leijonat kohtasi eilisessä EHT-ottelussa Ruotsin ja Suomen esitys oli tyrmäävän kova. Lopputulos 7-3 ja kaksi maalia viimeiseen 15 sekuntiin olivat jotakin sellaista, mitä harvoin päästään todistamaan – etenkin Ruotsin kaltaista joukkuetta vastaan.

Kamppailussa nähtiin myös eräs erityisen komea hetki, kun Leijonien Pekka Jormakka pääsi läpiajoon. Hän nimittäin harhautti ruotsalaisvahti Filip Gustavssonin kuutamolle niin sanotulla ”no move movella”, eli siten, että hän ei koskenut harhautuksessa lainkaan kiekkoon.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Liike on tuttu muun muassa Tampa Bay Lightningin supertähti Nikita Kucherovilta, joka on tehnyt tempun sekä NHL:n runkosarjassa että All Star -ottelussa.

Jormakan komea maali on saanut huomiota nyt myös Pohjois-Amerikassa saakka, sillä yksi maailman tunnetuimpia kynäniekkoja, Pavel Barber, on julkaissut maalin Instagram-tilillään. Jos missasit Jormakan eilisen osuman, näet sen alta tai tästä linkistä.

https://www.instagram.com/p/Bh4f3Mhj_k8/?taken-by=heybarber

Suosittelemme myös:
Jääkiekkofanien unelma: Viasat ja Telia yhteistyöhön