Pekka Kangasalusta on Mikkelin Jukurien tuleva päävalmentaja!

Pekka Kangasalusta on Mikkelin Jukurien tuleva päävalmentaja!

Suomalaisluotsi Pekka Kangasalusta on Liiga-seura Jukurien seuraava päävalmentaja. Kangasalusta solmi mikkeliläisten kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Jukurit on solminut Pekka Kangasalustan kanssa 1+1 vuoden sopimuksen päävalmentajan pestistä. Kangasalusta siirtyy Jukureihin Tanskassa pelattavien MM-kisojen jälkeen, missä hän toimii osana Suomen maajoukkueen valmennustiimiä.

– Kauden jälkeen rakennettiin urheiluorganisaation vastuut ja määriteltiin speksit, minkälaisen päävalmentajan Jukurit tarvitsee. Pekalla on tähän tehtävään vaadittavaa intohimoa ja osaamista, Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen paljastaa seuran tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Päävalmentajan paikka Liigassa on ollut tavoitteeni ja nyt olen siihen tehtävään valmis, Kangasalusta kertoo Jukurien nettisivuilla.

Olen tutustunut Jukurien joukkueeseen, valmennustiimiin sekä organisaatioon ja koen olevani tähän tehtävään juuri oikea mies, Kangasalusta jatkaa.

Kangasalusta on toiminut päävalmentajana mm. Ilveksen A-nuorissa sekä Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueessa. Kaudet 2014-2017 Jukurien tuore päävalmentaja valmensi Antti Törmäsen kanssa Helsingin IFK:ta Liigassa. Kuluvalla kaudella Kangasalusta on kuulunut A-maajoukkueen valmennustiimiin olympialaisissa ja nyt alkavissa MM-kisoissa.

Mikkeliläisjoukkueen alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Kangasalustan uratilastoja koutsina sekä pelaajana pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Petri Vehanen lopettaa mittavan uransa – ”On aika kääntää uusi sivu”

Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!