VIDEO: Pekka Rinne mykistävässä vierasvireessä – Nashville julkaisi suomalaisesta huvittavan pätkän

pekka rinne nashville nhl / Laitataklaus.com

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne torjui joukkueelleen viime yönä 2-1-vierasvoiton St. Louis Bluesista.

Rinne pysäytti ottelussa 29 laukausta ja antautui vasta päätöserässä, kun Vladimir Sobotka onnistui yllättämään hänet. Isäntien iskemä kavennus oli kuitenkin vain kosmetiikkaa, sillä Craig Smithin sekä Calle Järnkrokin osumat riittivät siivittämään tennesseeläiset voittoon.

34-vuotias Rinne on ollut kuluvalla kaudella suoranainen painajainen Bluesille. Joukkueet ovat kohdanneet nyt kahdesti, Rinne on torjunut molemmista otteluista voitot ja hän on pysäyttänyt yhtä vaille kaikki 64 kohtaamaansa laukausta.

Ylipäätään Rinne pelaa todella vahvaa kautta ja etenkin hänen viime aikojen vierasvire on ollut mykistävää seurattavaa: neljään viime vierasotteluun hän on päästänyt ainoastaan kaksi maalia, hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa on 0.50, torjuntaprosentti on 98,40 ja kaiken kukkuraksi hän on torjunut kaksi nollapeliä.

Huimavireinen Pekka Rinne valittiinkin täysin ansaitusti viime yön ottelun ykköstähdeksi ja pelin tauottua Predators julkaisi suomalaisesta huvittavan videopätkän, joka on kirvoittanut melkoisia naurunpurskahduksia somessa.

Mikäli haluat tutustua tarkemmin kokeneen suomalaisvahdin tämän kauden suorituksiin, käy se helposti täältä.

Joulupäivänä julkaistu mielenkiintoinen näkökulma, jossa Pekka Rinne on kaiken keskiössä, löytyy puolestaan tämän linkin takaa.