Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Sean Bergenheim eroaa tehtävästään

Suomen Jääkiekkoilijat Ry:n puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Sean Bergenheim jättää pestinsä. Eroamisen taustalla ovat erimielisyydet yhdistyksen muun hallituksen kanssa.

Sean Bergenheim nimettiin Suomen Jääkiekkoilijat Ry:n puheenjohtajaksi viime kesäkuussa. Bergenheimin oli tarkoitus jatkaa tehtävässään ainakin kolmen kauden ajan, mutta hän päätti erota vain noin vuoden jälkeen. Bergenheim tiedotti erostaan Twitterissä.

”Pelaajayhdistyksen hallituksen näkemys on, että puheenjohtajan tulee olla maltillisessa roolissa yhdistyksesä, kun taas oma näkemykseni on, että pelaajayhdistys olisi tarvinnut puheenjohtajalta aktiivista työpanosta jatkossakin”, Bergenheimin tiedotteessa sanotaan.

SJRY:n hallituksen muodostavat joukko nykyisiä ja entisiä jääkiekkoammattilaisia: Harri TikkanenHenri HeinoTeemu RamstedtJanne RitamäkiMarko PöyhönenTopi JaakolaMax WärnJonne Virtanen ja Lennart Petrell. Varajäseninä toimivat Henrik ForsbergMatti LambergFrans TuohimaaJukka Peltola ja Esa Pirnes.

Ennen Bergenheimia SJRY:n puheenjohtajana toimi nykyinen kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. Hän ehti toimia tehtävässä peräti yhdeksän vuoden ajan.

Sean Bergenheim ilmoitti Twitterissä eroavansa pelaajayhdistyksen johdosta

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Ville Nieminen löysi uuden valmennuspestin Ruotsista