Pelicans julkisti uuden päävalmentajan

Pelicans sai Tommi Niemelästä odotetusti uuden päävalmentajan seuraavaksi kahdeksi kaudeksi.

Tommi Niemelä ottaa odotetusti harteilleen Pelicansin päävalmentajan pestin. Niemelän tuore sopimus Pelicansin kanssa kattaa ainakin seuraavat kaksi kautta.

Tänään perjantaina saatiin Lahdessa kuukausia velloneille huhuille vahvistus, kun Pelicans tiedotti Tommi Niemelän solmineen seuran kanssa 2+2-vuotisen sopimuksen päävalmentajan pestistä.

36-vuotias Niemelä on valmentanut viimeisimmät kaudet Sveitsissä, jossa hän toimi Ville Peltosen apuvalmentajana HC Lausannen riveissä. Parhaiten hänet muistetaan vuodesta 2018, jolloin hän johdatti Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen maailmanmestaruuteen.

Niemelä on lahtelaisille tuttu mies, sillä hän on toiminut valmennusuransa alkuaikoina Pelicansin juniorijoukkueiden valmentajana. Kaudella 2014-2015 hän oli Pelicansin A-junioreiden pääkäskijä.

”Niemelästä saamme nykyaikaisen ja kunnianhimoisen valmentajan, joka on käynyt läpi Pelicansin valmentajapolun ja tuntee päijäthämäläisen kiekkoilun toimintaympäristön. Niemelä on meritoitunut nuorten pelaajien kehittäjänä ja kerryttänyt tietotaitoaan niin ulkomailla kuin nuorisomaajoukkueiden mukana. Olemme tyytyväisiä, että saimme hänet takaisin Lahteen”, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi lahtelaisseuran tiedotteessa.

Uuden päävalmentajan mietteitä paluusta Pelicansiin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Ismo Lehkonen tyytymätön pelaajiinsa – ”Lätkin turpaan niin p*rkeleesti!”