Pelicans solmi pitkän jatkosopimuksen Vartiaisen kanssa

Tee 110€ pelkällä kympillä, jos Pelicans voittaa tänään Jukurit!
Tee 110€ pelkällä kympillä, jos Pelicans voittaa tänään Jukurit!

Lahden Pelicans ja Taavi Vartiainen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen, joka pitää 22-vuotiaan lahtelaisen seuran riveissä kauden 2018-2019 loppuun. Vartiainen on seuran omia kasvatteja ja miehellä on meneillään kolmas vuosi liigajoukkueessa.

– Taavi on osoittanut asennetta ja sitoutuneisuutta sekä ansainnut paikkansa joukkueesta kovalla työnteolla. Mies on myös ottanut selkeitä kehitysaskeleita ja meidän kannalta on erittäin hieno asia, että saamme pidettyä lahtelaisen juniorimyllyn läpikäyneen oman kylän pojan joukkueessa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös Vartiainen itse on mielissään jatkosopimuksesta.

– Koen, että tämä on minulle paras paikka pelata ja kehittyä. Tämän parin kauden aikana, minkä olen ollut mukana liigaporukassa, niin olemme menneet jatkuvasti eteenpäin ja kehityskäyrä nousee koko ajan. On hienoa olla mukana tässä joukkueessa ja erityisen hienoa on pelata lahtelaiselle yleisölle, Vartiainen kertoo.

Fyysisestä pelistään tunnettu Vartiainen on väläytellyt enenemissä määrin myös kiekollista osaamistaan, mistä viimeisin osoitus saatiin keskiviikon HPK-ottelussa, jossa Vartiainen räjäytti kotiyleisön upealla rangaistuslaukauksellaan.

Lähde: Pelicans