VIDEO: Pelicans suoritti mielettömän nousun – tasoitus viime sekunteilla

VIDEO: Pelicans suoritti mielettömän nousun - tasoitus viime sekunteilla

Lahden Pelicans teki perjantain Liiga-kierroksella maagisen tempun, kun seura nousi kuudessa minuutissa tasoihin JYP:iä vastaan kolmen maalin takaa.

Lahtelaisjoukkueen timanttinen päätöserän viimeinen kuusiminuuttinen alkoi 1-4-tappiotilanteesta, kun ajassa 54:02 pelikaanien Mikko Kousa kavensi ottelun 2-4:ään. Maalista ei kulunut kuin reilut kolme minuuttia, kun lahtelaiset juhlivat jälleen kavennusta.

Kamppailu koki kuitenkin vielä yhden mahtavan käänteen, kun sinipaidat onnistuivat tasoittamaan taiston vain 5 sekuntia ennen peliajan päätöstä. Lahtelaiset pelasivat ilman maalivahtia ja tarjoilivat loisteliaan lopun kolmanteen erään.

Pelicans-hyökkääjät Iikka Kangasniemi ja Antti Tyrväinen onnistuivat tehtailemaan suurenmoisten esitöiden jälkeen paikan Aleksi Rekoselle aivan JYP:in rysän eteen. Mies ei paikasta erehtynyt, vaan toi pelin 4-4:ään ajassa 59:55 Isku Areenan räjähtäessä huutoon.

Pelikaanien huikaiseva nousu ei kuitenkaan saanut kirsikkaa kakun päälle, kun joukkue hävisi jyväskyläläisille rankkareiden jälkeen kotihallissaan lopulta 4-5. Jyväskylän kiekkoylpeys JYP pelaa ensi kuun alussa CHL-finaalissa ja hurrikaanipaitoja vastaan loppuottelussa asettuu ruotsalaisjoukkue Växjö Lakers.

Rekosen tasoitusnyytti ja Pelicans-pelureiden juhlimiset jäällä videomuodossa:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää kotimaan kiekkouutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.