Pelicans pestasi HIFK-pakkeja – Teppo ja Kaski matkaavat Lahteen

Tee 110€ pelkällä kympillä, jos Pelicans voittaa tänään Jukurit!
Tee 110€ pelkällä kympillä, jos Pelicans voittaa tänään Jukurit!

Liiga-joukkue Lahden Pelicans on hankkinut puolustajat Miihkali Tepon sekä Oliwer Kasken riveihinsä. Molemmat pelaajat siirtyvät Lahteen Helsingin IFK:sta.

Pelicans on tehnyt sopimukset puolustajien Miihkali Tepon ja Oliwer Kasken kanssa. 25-vuotiaan Tepon sopimus on yksivuotinen, kun taas 22-vuotiaan Kasken pahvi kattaa seuraavat kaksi kautta.

Oikealta ampuva 184-senttinen ja 84-kiloinen Kaski debytoi Liigassa viime kaudella ja nousi tänä keväänä HIFK:n tärkeimpien puolustajien joukkoon. Mies oli pudotuspeleissä pronssijoukkueen toiseksi tehokkain puolustaja kerättyään 13 ottelussa pisteet 3+4=7.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaski on erittäin lahjakas ja kiekollisesti taitava puolustaja, jonka kätisyys on lisäksi iso etu meille. Keväällä Kaski todisti, että on parhaimmillaan kovissa peleissä ja tällä hetkellä miehen kehityskäyrä on vahvasti ylöspäin, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran nettisivuilla.

Teppo on HIFK:n kasvatti, joka debytoi Liigassa kaudella 2013-2014. Kaikkiaan miehellä on vyöllään 220 Liiga-ottelua, joissa pisteitä on kertynyt 5+35=40. Teppo on tuttu kasvo Suomen juniorimaajoukkueista. Kaikkiaan mies on pelannut junnumaajoukkueissa 33 ottelua, joissa on syntynyt pisteet 2+9=11.

Teppo on vahva ja monipuolinen pakki, joka tuo kokoa meidän puolustuspäähän. Odotamme myös Tepolla olevan potentiaalia kehittyä edelleen ja toivomme, että se ulosmitataan täällä Lahdessa, Laukkanen kertoo Pelicansin tiedotteessa.

Lahtelaisjengin alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Tepon ja Kasken uratilastoja pääset katsastelemaan TÄSTÄ & TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Petri Vehanen lopettaa mittavan uransa – ”On aika kääntää uusi sivu”

Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!