Pelicansin tyhjennys jatkuu – Nyt lähti luottopuolustaja Ouluun

Pelicansin tyhjennys jatkuu

Pelicansin tyhjennys jatkuu, kun 27-vuotias puolustaja Miihkali Teppo lähtee jahtaamaan uransa ensimmäistä liigamestaruutta Kärppiin.

Kuluvalla kaudella 44 ottelussa tehot 2+5=7 iskenyt Teppo pelasi toista kauttaan lahtelaisten riveissä. Aiemmin hän on pelannut reilut 200 ottelua kasvattajaseura HIFK:n paidassa sekä yhden ottelun KooKoossa.

– Miihkali Teppo on jo usean vuoden ajan osoittanut olevansa luotettava Liiga-puolustaja, ja hän sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti meidän loppukauden pakistoomme, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo seuran nettisivuilla.

Kärppien vinkkelistä katsottuna Tepon hankinta tulee erittäin hyvään saumaan. Jakub Krejcik on tämän viikon Tshekin maajoukkueen mukana EHT:llä, Topi Niemelä lähti alle 18-vuotiaiden maajoukkueturnaukseen ja Shaun Heshka, Aleksi Mäkelä sekä Taneli Ronkainen ovat loukkaantuneina.

Tyhjennykset ovat alkaneet

Kärppiin siirtyvä Teppo edusti alkukauden ajan Lahden Pelicansia, joka on jämähtänyt sarjataulukossa sijalle 13. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on jo 12 pistettä, kun otteluita on pelaamatta enää 15.

Tästä johtuen Lahdessa on reagoitu auttamatta lyhyeksi jäävään kiekkokevääseen ja pyritty paikkaamaan siitä aiheutuvia taloudellisia tappioita. Jo eilen tiedotettiin, että kesken kauden Pelicansiin tullut Alex Lintuniemi jatkaa matkaansa Jyväskylään.

Omalta osaltaan niin sanottuihin tyhjennysmyynteihin on osallistunut myös Liigan jumbosijalle jämähtänyt Sport, joka purki eilen 19 maalia iskeneen kultakypärä Chris DeSousan sopimuksen. Kanadalainen siirtyi vielä maanantain aikana Ruotsin SHL:ssä pelaavan Röglen riveihin.

Siirtoja nähtiin myös sarjataulukon toisessa päässä, kun kakkosena majaileva Tappara kutsui Kristian Tanuksen takaisin Mikkelin Jukureista. Samalla avauksella Patrik Puistola sen sijaan lähti loppukaudeksi lainalle neljättä sijaa miehittävän KooKoon riveihin.

Pelicansin tyhjennys jatkuu – Miihkali Teppo siirtyy Kärppiin

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – – 

Katso myös: Video: Kaapo Kakko teki seurahistoriaa – Rangers hävisi

Katso myös: Video: Sebastian Aho viimeisteli erikoisen maalin Canucksin verkkoon