Perjantai käyntiin Liigalla ja Coolbetin Triplauksella!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Homma startataan kahdella kohteella kotimaisesta Liigasta.

Viikonloppu kasinolla – nappaa 10€ ilmaisveto & osallistu arvontaan!

Kohde #1: JYP – Sport: Alle 4,5 maalia

Triplauksen ”pääkohteena” toimii alle 4,5 maalin -veto JYP:n ja Sportin väliseen matsiin. Sport on ollut toistaiseksi koko sarjan vähämaalisin joukkue, sillä jengin peleissä verkko on heilunut ainoastaan keskimäärin 2,6 kertaa! JYPin peleissä vastaava lukema on 4,8. Vaasalaiset ovat muutenkin yllättäneet vakuuttavilla otteilla koronaviruksen aiheuttamista sekaannuksista huolimatta. Maaliodottama ei tässä mittelössä ole syystäkään korkealla. Siltikin ihmeellisen isoa kerrointa tarjoillaan kyseisestä vedosta.

Kohde #2: Ilves – Tappara: Yli 4,5 maalia

Triplauksen täytekohteeksi painetaan yli 4,5 maalin betsi Hakametsän derbyyn. Ruuti on kummallakin kuivaa ja kun taistellaan Tampereen herruudesta, mitä tahansa voi tapahtua. Eiköhän maalisummeri soi molemmissa päädyissä!

TRIPLAUKSEEN!