Perjantain ja Coolbetin Triplauksen pariin Liiga-kohteilla!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Kilpailu startataan kahdella kohteella kotimaisesta Liigasta

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Kohde #1: HIFK – Lukko: Alle 5,5 maalia

Varmasti perjantai-kierroksen kovin kamppailu nähdään Nordiksella, kun HIFK ja Lukko lyövät mailat yhteen. Molemmat lukeutuvat Liigan kärkijengeihin, joten vauhdikasta menoa on luvassa. Lukon harteilla lepää kevyt ennakkosuosikin viitta täysin ansaitusti. Raumalaisten otteet ovat olleet tasonsa mukaisia, ja ennen kaikkia tasaisia – toisin kuin HIFK:n, joka ei vielä ole löytänyt oikeaa säveltä tekemiseen.

Odotettavissa on tiukka kamppailu, se on varmaa. Tässä mittelössä tuskin maalisummeri liiemmin soi, eli otetaan triplauksen toiseksi kohteeksi alle 5,5 maalin -veto tähän matsiin.

Kohde #2: Tappara -1,5 (veto osuu, mikäli Tappara voittaa vähintään kahdella maalilla)

Toinen mielenkiintoinen peli nähdään Hakametsässä Tapparan isännöidessä HPK:ta. Kerho sai viime matsissa napattua kauden avausvoittonsa, kun se vei TPS:n rankkareilla 3-4. Kirvesrintojen alkukausi on ollut varsin eriskummallinen: avausottelussa se hävisi Lukolle 7-2. Tämän jälkeen Tappara voitti Pelicansin 4-0, seuraavassa pelissä KalPan 3-6. Neljännessä ottelussa se hävisi HIFK:lle jatkoajalla 2-3. Ei siinä vielä mitään, mutta viimeisimmässä pelissä tukkaan tuli Vaasan Sportilta jatkoilla 0-1. Nyt olisi aika palata voittojen pariin.

Ärsytetyn Tapparan pitäisi tämä matsi hoitaa. Triplaus täydentyykin Tappara -1,5 vedolla, joka osuu kunhan isäntäjoukkue voittaa vähintään kahdella maalilla.

TRIPLAUKSEEN!