Perjantain Triplauksessa tartutaan kahteen Liiga-matsiin

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään jatkopaikkaa lähdetään haistelemaan kahdella kohteella kotimaisesta Liigasta.

Coolbetin Black Friday – jaossa upeita palkintoja!

Liigassa pelataan tänä perjantaina viiden ottelun kierros. Triplauksessa tartutaan KalPan ja Pelicansin, sekä Tapparan ja Lukon väliseen otteluun.

KalPa ja Pelicans molemmat ovat esiintyneet mainiosti tällä kaudella. Pelicans viilettää komeassa neljän pelin voittoputkessa, ja KalPa onnistui viimeisimmässä ottelussaan ryöstämään raudanlujan Lukon 3-4 – ja olemaan täten ensimmäinen, joka poistui Raumalta voittajana. Luvassa on takuulla tiukka kamppailu, mutta vaakakuppi kallistuu hiukan kuopiolaisten puoleen. Pelicans on pelannut viimeksi viime lauantaina, kun taas KalPa pelasi ottelunsa Lukkoa vastaan tiistaina. Painetaan lapulle isäntien voitto (sisältäen jatkoajan ja rankkarit).

Triplaus viimeistellään alle 5,5 maalin -vedolla, joka asetetaan Tappara – Lukko -otteluun. Lukko on ollut yksi Liigan suurimaalisimmista joukkueista – mutta pääasiassa siksi, että se on tehtaillut vastustajan verkkoon keskimäärin 4,3 osumaa per peli. Nyt vastassa on kuitenkin laadukas Tapparan nippu. Jengit kohtasivat toisensa kauden ensimmäisessä pelissä, jolloin Lukko nöyryytti kirvesrintoja 7-2 voitolla. Kyseinen tappio lienee edelleen porkkanapöksyjen muistissa. Kaiken kukkuraksi Tappara ei ole pelannut vielä täysin omalla tasollaan, mutta nyt se on voittanut kolme viimeistä matsiaan. Odotettavissa on tiukka vääntö, enkä usko että tänään mässäillään maaleilla.

TRIPLAUKSEEN!