Perjantain Triplaus-vedon pääpaino Kärpissä

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

NHL Prime Time -kisa: voita 100€ pelirahaa!

Tämän viikon osalta Triplaus-kilpailuun hypätään mukaan kahdella pelivalinnalla kotimaisesta Liigasta. ”Pääkohteena” toimii Kärppien suora voitto SaiPasta, ja vetokupongin täydentää Ässien voitto (sisältää JA + RL) JYPistä.

Oululaisjengi on saanut koneensa käyntiin pienen takkuilun jälkeen. Kärpät on kaudesta toiseen viilettänyt runkosarjan kärkisijoilla, mutta tämä kausi on ollut vaikeampi. Nyt Kärpät taistelee suorasta pudotuspelipaikasta, ja tekeminen on ollut sen mukaista. Viimeisestä kymmenestä pelistä se on kaivanut peräti yhdeksän voittoa. SaiPan kausi puolestaan päättynee runkosarjaan, eli loppukausi taitanee mennä lähinnä kiusaajan roolissa. Luotetaan Kärppien vireen jatkuvan!

Toisessa pelivalinnassa luotetaan Ässiin. Pudotuspelipaikasta taisteleva porilaislauma kärsii kolmen matsin tappioputkesta, mikä pitäisi pikimmiten päättää. Nyt siihen on hyvä sauma, sillä se onnistui kukistamaan JYPin viime viikolla 3-0. JYPin kausi on ollut melkoinen pannukakku, eikä jengi herätä ihmeempää luottamusta.

TRIPLAUKSEEN!