Perjantainen Triplaus-kisa käynnistellään Liiga-vedoilla!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Kasinokisa: voita suurin voitto ilmaiskierroksilla ja nappaa 1000€!

Triplaus-lapun pääpaino on tänään Pelicansin harteilla, joka kohtaa HPK:n. Pelicans löytyy kolmen matsin tappioputken jälkeen edelleen runkosarjan toiselta sijalta. Läpi kauden vakuuttavasti esiintynyt lahtelais-ryhmä on ollut jokseenkin tuuliajolla viime peleissä: se on kokenut tappiot perättäin KooKoolle, Tapparalle ja KalPalle. Kaikki matsit päättyivät vastustajan 3-1 voittoon. Ryan Laschin lähdön jälkeen ruuti ei ole ollut aivan yhtä kuivaa, mutta Pelicansin pitäisi joka tapauksessa illan matsi hoitaa.

Kerho pitää vastaavasti runkosarjan jumbosijaa. Kolmestakymmenestä ottelusta se on kaivanut vaivaiset seitsemän voittoa varsinaisella peliajalla. Verkot heiluu omissa aivan liikaa, mikä on ollut ongelmana läpi kauden. Luotetaan kotijoukkueen hoitavan tämän mittelön kunnialla: lapulle painetaan Pelicans -1,5 -veto, mikä osuu kunhan kotijoukkue voittaa vähintään kahdella maalilla.

Veto viimeistellään Kärpät +0,5 -vedolla. Tämä veto osuu, kunhan Kärpät ei häviä Sportille varsinaisella peliajalla. Oululaiset ovat alisuorittaneet materiaalinsa nähden käytännössä koko kauden. Etenkin maalinteko on tuottanut Kärpille vaikeuksia. Nyt jos koskaan pitäisi palata voittojen pariin, ja siihen on hyvä sauma kun vastaan asettuu heikohko Sport.

TRIPLAUKSEEN