SaiPa hankki hyökkäysvahvistuksen – Peter Quenneville siirtyy seuraan

SaiPa tiedotti tänään kahdesta ulkomaalaishankinnasta.
SaiPa tiedotti tänään kahdesta ulkomaalaishankinnasta.

Kanukkihyökkääjä Peter Quenneville ja SaiPa ovat tehneet kuluvan kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Diiliin kuuluu joulutaukoon asti kestävä koeaika.

Kanadalainen Peter Quenneville liittyy SaiPaan loppukauden mittaisella sopimuksella, johon sisältyy joulutaukoon kestävä try-out. Niin keskus- kuin laitahyökkääjäkin paikalla viihtyvä Quenneville on pelannut alkukauden Tsekin pääsarjan Dynamo Pardubicen paidassa 12 ottelua tehopistein 2+1=3.

– Quenneville on oikealta ampuva pelaaja, jota olemme etsineet. Hänellä on potentiaalia olla hyvä maalintekijä ja tuo hyvällä laukauksellaan varmasti vaihtoehtoja ylivoimapelaamiseemme. Lisäksi hänellä on jo kokemusta europpaalaisesta jääkiekosta, joka varmasti helpottaa sopeutumista, kertoi Urheilujohtaja Antti Tuomenoksa SaiPan tiedotteessa.

23-vuotias Quenneville on Columbus Blue Jacketsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2013. 87-kiloinen hyökkääjä edusti kaudella 2016-2017 tanskalaista Aalborg Piratesia, jossa mies kasasi 45 ottelussa tehopisteet 30+19=49. Kauden päätteeksi Quenneville palkittiin Tanskan liigan parhaana maalintekijänä.

Pohjois-Amerikasta Quennevillellä on kokemusta eri juniorisarjojen lisäksi AHL:stä ja ECHL:stä. AHL:ssä tilille kertyi kaudella 2015-2016 yksi ottelu Lake Erie Monstersin riveissä ilman tehomerkintöjä ja ECHL:ssä mies teki Cincinnati Cyclonesin riveissä samalla kaudella 58 ottelussa tehot 11+15=26.’

Hyökkääjän uratilastoja pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ. (Eliteprospects.com)

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.