46-vuotias Petr Nedved hämmensi Jaromir Jagrin – ”Varmasti kaukalon nopein”

Petr Nedvedin menoa kaukalossa oli upea seurata, sillä hänen huikea nopeutensa ei ollut kadonnut mihinkään.
Petr Nedvedin menoa kaukalossa oli upea seurata, sillä hänen huikea nopeutensa ei ollut kadonnut mihinkään.

NHL:stä takaisin kotimaahansa palannut Jaromir Jagr ei ollut uskoa silmiään, kun hän näki miten nopea vuonna 2014 uransa lopettanut Petr Nedved edelleen oli.

Kaikki odottivat luonnollisesti maansa suurimman jääkiekkolegendan, Jaromir Jagrin, paluuta, kun Benatky ja Kladno kohtasivat toisensa Liberecissä.

Samaan aikaan paluun kaukaloon teki toinen tshekkilegenda, 46-vuotias Petr Nedved, joka oli viimeksi pelannut ammattilaiskiekkoa kaudella 2013-14.

Toisin sanoen Nedved oli lähes neljä vuotta pelaamatta, mutta se ei kirjaimellisesti näkynyt missään. Aina huimasta luistelunopeudestaan tuttu tshekkilaituri oli lähestulkoon yhtä nopea kuin parhaina päivinään, eikä ollut mikään ihme, että hän nakutti joukkueensa 2-7-tappiossa tehot 1+1.

45-vuotias Jagr, joka puolestaan oli eittämättä kaukalon hitain pelaaja, olikin täysin hämmennyksissä Nedvedin käsittämättömästä nopeudesta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Hän oli varmasti kaukalon nopein ja se ei ole välttämättä kovinkaan hyvä käyntikortti meille, Jagr hehkutti ja samaan aikaan naureskeli Hokej.cz-sivuston haastattelussa.

– Se oli epätodellista, sillä hän tuli kaukaloon lentäen. Hän pelasi erinomaisesti ja jätti kaikkensa jäälle. Ja kuten sanoin, niin se on huono käyntikortti – etenkin nuorille pelaajille.

– Jääkiekkoilija, joka on 46-vuotias ja ei ole pelannut neljään vuoteen, on nopein… En tiedä, muiden on joko nostettava tasoaan tässä suhteessa tai sitten kysyttävä häneltä, miten hän oikein treenaa.

Jagrin ensimmäisen ottelun tarkemmat tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Jagr ja Nedved varastivat show’n – ikää 91 vuotta, tehot 1+4!