Kova nimi Liigaan – Petri Kontiola siirtyy HPK:hon

HPK on solminut yksivuotisen sopimuksen 35-vuotiaan Petri Kontiolan kanssa. 11 viimeistä kautta KHL:ää pelannut Kontiola liittyy HPK:n joukkueeseen elokuun viimeisenä päivänä.

Kahdet olympialaiset sekä kuudet MM-kisat pelannut hyökkääjä on HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan tältä erää viimeinen pala hyökkäykseen.

”Petri on pelaaja, joka on parhaimmillaan juuri silloin, kun on pakko olla hyvä ja hän pystyy kantamaan vastuuta tärkeillä hetkillä. Hän tuo peliimme Suomen kärkilaatua molempiin suuntiin pelatessa ja nimenomaan niissä hetkissä, kun joukkue sitä tarvitsee. Hyökkäyspeliin Petri tuo tarvittavan pelikäsityksen sekä kiekollisen osaamisen, jotta saamme hyökkäyspeliämme kehitettyä tehokkaammaksi.”

Olympiamitalistin päätös jäädä Suomeen ja tulla HPK:hon oli lopulta helppo.

”Viime kauden jälkeen päätin, että en halua enää lähteä ulkomaille pelaamaan. Poikkeustilan vuoksi olen odottanut hieman pidempään pelipaikan kanssa. Nyt on oikea aika liittyä joukkueen mukaan, kun nähtävissä on, että kausi päästään aloittamaan. Kun oli selvää, että pääsemme HPK:n kanssa sopimukseen, päätös oli helppo ja virtaa tuli heti lisää. Todella innoissani tulen takaisin Liigaan.”

Lähde: HPK

— —
KATSO MYÖS: VIDEO: LAULAVAT LEIJONAT – LETKEÄ MM-KISABIISI VUODELTA 1991