Petrus Palmu tekee NHL-sopimuksen – TPS vapautti palveluksista

Kanadalaislähteen mukaan Petrus Palmu tekee NHL-sopimuksen Vancouverin kanssa.
Kanadalaislähteen mukaan Petrus Palmu tekee NHL-sopimuksen Vancouverin kanssa.

Lupaava suomalaishyökkääjä Petrus Palmu tekee NHL-sopimuksen, jota on odotettu käytännössä jo viime kauden lopusta lähtien.

Suomalaishyökkääjä Petrus Palmu on ollut kotimaisten kiekkofanien huulilla jo viime kaudesta lähtien. Tuolloin nuori herra pelasi vielä OHL-seura Owen Sound Attackin riveissä, missä hän tykitti 62 runkosarjaotteluun komeat 40 maalia. Tehopisteitä nuorukainen iski yhteensä 98 kappaletta.

Palmu oli tuolloin kovatasoisen junioriliigan neljänneksi paras pistemies ja maalipörssin yhdeksäs. Tästä johtuen suomalainen sai vihdoin NHL-varauksen hänen ollessaan 19-vuotias, kun Vancouver Canucks kuulutti Palmu lavalle kuudennella kierroksella.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

Palmu palasi kuitenkin kotimaahansa kasvamaan korkoa, kun hän valitsi uudeksi joukkueekseen TPS:n. Sesonki Liigassa teki mitä ilmeisimmin myös hyvää, sillä hän teki 59 runkosarjakamppailuun tehot 17+19. Pudotuspeleissä pistetili karttui 11 ottelussa neljän maalin ja kahden syöttöpisteen turvin.

Nyt Sportsnetin kiekkotoimittaja Rick Dhaliwali on kertonut, että TPS on vapauttanut Palmun sopimuksestaan. Syy tähän on se, että Palmu tulee tekemään NHL-sopimuksen juuri Canucksin kanssa. Palmu oli paljastanut asian itse Dhaliwalille.

– Olen nyt valmis ottamaan urallani seuraavan stepin ja siirtyä Pohjois-Amerikkaan ammattilaiseksi. Kesäni tulee olemaan hyvä, jotta olen valmis siirtymään NHL:ään, Palmu kertasi Dhaliwalin mukaan.

Palmun uratilastoihin pääset tästä.

Suosittelemme myös:
Otto Somppi debytoi ammattilaiskaukaloissa – heti pudotuspeleihin