Surkeat suomalaisuutiset jatkuvat: Petteri Lindbohm leikattiin – kausi paketissa

Petteri Lindbohm

Viime yö oli suomalaisittain surkea, sillä Carolina Hurricanesin Sebastian Aho loukkaantui ja Petteri Lindbohm joutuu puolestaan kauden päättävään leikkaukseen.

St. Louis Bluesin Petteri Lindbohm pelaa Pohjois-Amerikassa nyt neljättä kauttaan. Hän on pelannut toistaiseksi NHL:ssä 40 runkosarjaottelua, mutta etenkin viime kaudet ovat sujuneet pääasiassa AHL:n puolella.

Itse asiassa suomalaispuolustaja onkin arvostettu pelaaja AHL-seuransa Chicago Wolvesin ja siitä kertoo muun muassa rintapielessä läpi kauden komeillut varakapteenin A-kirjain.

Vaan ei komeile enää tällä kaudella, sillä Blues tiedotti, että 24-vuotias Lindbohm kävi perjantaina kautensa päättäneessä olkapääleikkauksessa.

Lindbohm on ollut jo pidemmän aikaa sivussa. Toisin sanoen olkapäävamma ei tullut uutena asiana, mutta se sen sijaan tuli, että hän kyse oli leikkaushoitoa vaatineesta vammasta.

Kuluvalla kaudella 23 pelaamaansa AHL-otteluun tehot 1+2 iskenyt Petteri Lindbohm allekirjoitti syyskuussa Bluesin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Toisin sanoen hänen sopimuksensa on katkolla ja sen myötä on varsin epäselvää, tuleeko missourilaisseura enää tarjoamaan suomalaiselle jatkosopimusta – näytöt kuluvalta kaudelta, kun jäivät valitettavan vähiin.

Petteri Lindbohmin pelaajatilastot löydät tämän linkin takaa.

Lisää Sebastian Ahon tilanteesta pääset lukemaan täältä:
Nyt on todella ikäviä uutisia! – Sebastian Aho loukkaantui, jätti pelin kesken